Novi opasan TikTok izazov među djecom: Upućeno upozorenje roditeljima da prate njihovu igru

Na Instagram stranici Serbialive_Beograd objavljeno je upozorenje za sve roditelje da obrate pažnju na svoju djecu šta rade i kako se igraju

20.08.2023. 21:40
  • Podijeli:
tiktok-izvor-tiktok.jpg

Djecu u Srbiji zaludio je još jedan bizarni trend na društvenoj mreži Tik tok. Roditelji upozoravaju da novi čelendž, koji se može nazvati "gaženje do besvijesti", mališane i tinejdžere možda da dovede u opasnost te da zbog toga ugroze i svoj život.

Na Instagram stranici Serbialive_Beograd objavljeno je upozorenje za sve roditelje da obrate pažnju na svoju djecu šta rade i kako se igraju.

"Večeras oko 21 sat u dvorištu jedne osnovne škole na Petlovom brdu djeca sedmi razred izvodila su TikTok izazov gdje je dječak pao u nesvijest. Odmah smo priskočili. Dječak je došao sebi, djeca su se razišla", navodi se u objavi i dodaje:

"Molim roditelje da povedu računa o njihovim igrama koje nemaju empatije i šta iz igre može da se desi. Bilo je i djece iz druge osnovne škole i još izazova kao ležanje na betonu dok ga gaze da vide koliko može da podnese. Prijavićemo nadležnima", navodi se.

Opasnosti koje nose ovakvi izazovi su mnoge. Djeca su jedno vrijeme iznenada istrčavala na ulicu ispred automobila, prije spavanja klinci na ruci ispišu “f74”, jer navodno u snu ulaze u neku drugu dimenziju i traže vrata na kojima stoji oznaka “f74”, navodno, ako ne pronađu ostaju u toj dimenziji itd, piše Kurir.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()