Nikad nije kasno: Najstarija mlada rekla DA u 82. godini

kada je riječ o razvodu,najstarija žena prilikom razvoda braka imala je 75 godina

08.03.2024. 10:24
  • Podijeli:
zlatni-prsten-shutterstock.jpg

Najčešće žensko ime upisano u matične knjige rođenih jeste Milica, naveo je Republički zavod za statistiku povodom 8. marta - Međunarodnog dana žena.

Kako su dodali,  očekivani životni vijek žena u Republici Srpskoj je 79 godina.

"Prosječna starost nevjeste prilikom zaključenja braka u Srpskoj je 29 godina, dok je prosječna starost majke pri rođenju prvog djeteta 27 godina", navode iz Zavoda.

Takođe, kako dodaju najstarija nevjesta u Srpskoj imala je 82, a najmlađa 16 godina, a kada je riječ o razvodu,najstarija žena prilikom razvoda braka imala je 75, a najmlađa 17 godina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()