Nije za svakog: Bosanca vožnja taksijem u Zagrebu skupo koštala, cifra od koje boli glava

Spomenuta relacija na Boltu i u drugim taksi udruženjima košta oko 16.5 evra.

08.06.2024. 15:48
  • Podijeli:
taxi-taksi-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Putnik iz BiH u Zagrebu je za potrebe svoje porodice naručio dva taksija koja je za pređenu kilometražu od oko 13 kilometara platio ukupno 254 evra.

Riječ je o pređenoj relaciji od Kačićeve ulice u Zagrebu do Karlovačke ulice u Sesvetama.

On je za portal Vijesti.ba rekao da je cijena po jednom taksiju bila 127 evra, te da je ukupno platio 254 evra.

Spomenuta relacija na Boltu i u drugim taksi udruženjima košta oko 16.5 evra.

"Preporučujemo svim putnicima da koriste provjerene i licencirane usluge taksi prevoza te da unapijred provjere cijene kako bi izbjegli moguće prevare. Takođe, savetujemo putnicima da uvijek traže račun i, ako je moguće, plaćaju karticom kako bi imali dokaz o naplati usluge", piše portal.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()