Nesvakidašnji prizor: Krava ušetala u baštu kafića

Nakon "poziranja" krava je jednostavno nastavila dalje svojim putem

19.07.2023. 11:38
  • Podijeli:
krava basta nezavisne 2-64b7ac939c251.webp Foto: Nezavisne novine

Goste i radnike jednog lokala u Hercegovini iznenadio je ovih dana prilično neobičan prizor.

Ovaj nesvakidašnji događaj zabilježen je u Gacku, kada je u baštu jednog kafića svratila  neobičan "gost" koji je privukao pažnju toga dana upravo na tom mjestu.

Naime jedna krava se prošetala između stolova i mnogi su iskoristili priliku da fotkaju ovaj neobičan događaj.

Nakon "poziranja" krava je jednostavno nastavila dalje svojim putem, prenose Nezavisne

Iako je životinja otišla, o njenoj posjeti kafiću i dalje se priča u ovom malom hercegovačkom mjestu.

Inače, gatačko govedo je već 130 godina zastupljeno na području Gacka i riječ je o veoma izdržljivoj rasi, koja obitava na nadmorskoj visini koja premašuje 900 metara.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()