Najavljen prekid isporuke gasa za dio Sarajeva 17. marta

Iz KJKP “Toplane – Sarajevo” mole korisnike za razumijevanje

15.03.2024. 11:59
  • Podijeli:
Toplana_grejanje_Foto UNA-1667239486815.webp Foto: UNA

Sarajevogas je danas obavijestio KJKP "Toplane - Sarajevo" d.o.o. Sarajevo da će zbog radova na izmještanju baterije ventila na gasnoj instalaciji visokog pritiska doći do prekida isporuke gasa na lokaciji novog kružnog toka kod GRAS-a u ulici Džemala Bijedića, u periodu od 8 sati pa sve do završetka radova koji su planirani 17. marta u 20 sati, saopćeno je iz Toplana - Sarajevo.

Iz ovih razloga biti će obustavljena isporuka toplotne energije za korisnike koji se snadbijevaju sa kotlovnice AM1, na adresama Srđana Aleksića bb – (Veneto A,B,C), Dž.Bijedića 134A – (Dijamant A), Dž.Bijedića 134B – (Dijamant B), Dž.Bijedića 134C – (Dijamant C), Radenka Abazovića 2D (Izvor – Otoka 1), Radenka Abazovića 2 (Izvor – Ada), Dž.Bijedića 122 A (Izvor – Otoka 2), Bulevar M. Selimovića 2 (Dom zdravlja Novi grad), navodi se u saopćenju.

KJKP “Toplane – Sarajevo” d.o.o. Sarajevo će pratiti navedene radove, te će pri uspostavi snadbijevanja prirodnim gasom doći do normalizacije u zagrijavanju za navedene korisnike.

Iz KJKP “Toplane – Sarajevo” mole korisnike za razumijevanje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()