Na Starom mostu zavijorila se zastava Palestine uz skok podrške civilima

Ne podržavamo nasilje koje se desilo u Izraelu, ali isto tako ne podržavamo nasilje koje se godinama provodi nad civilnim stanovništvom Palestine i nasilje koje im se upravo sprema", rekli iz Kluba skakača u vodu "Mostari"

10.10.2023. 18:10
  • Podijeli:
mostar gaza anadolija-65257eb1c190c.webp Foto: Anadolija

Na Starom mostu u Mostaru se zavijorila zastava Palestine koju je postavila grupa građana, a član Kluba skakača u vodu Mostar je izveo skok u Neretvu u znak podrške palestinskom narodu u želji da se zaustave stradanja nedužnih civila.

Predsjednik Kluba skakača u vodu "Mostari" Lorens Listo za naš portal kaže kako je ovo svojevrsna poruka cijelom svijetu da se ulože maksimalni napori kako bi se zaustavili sukobi i stradanja nedužnih civila, te ujedno podrška palestinskom narodu koji je godinama izložen stradanju, piše Klix.ba.

"Ovo je podrška palestinskom narodu za stradanja svih ovih godina. Ne podržavamo nasilje koje se desilo u Izraelu, ali isto tako ne podržavamo nasilje koje se godinama provodi nad civilnim stanovništvom Palestine i nasilje koje im se upravo sprema", kazao je Listo.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()