Medvjed teško povrijedio pastira na Vlašiću

Nezvanično se saznaje da se Lovrinović vraćao s planine šumskim putem prema selu kada je njega i njegovog psa napao medvjed

15.09.2022. 10:48
  • Podijeli:
medvjed_foto_pixabay.jpg Foto: Pixabay

U mjestu Đelilovac u podnožju planine Vlašić sinoć oko 22 sata mrki medvjed napao je lokalnog pastira Jozu Lovrinovića, koji je nakon napada zbrinut u travničkoj bolnici.

Ovu informaciju potvrdili su iz MUP-a Srednjobosanskog kantona.

Nezvanično se saznaje da se Lovrinović vraćao s planine šumskim putem prema selu kada je njega i njegovog psa napao medvjed.

Također, prema nezvaničnim informacijama, Lovrinović je zadobio teške povrede noge i ljekari mu je pokušavaju spasiti.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()