Maloljetnik se izgubio na Rogoju dok je čuvao stoku, pronađen živ i zdrav

Poslije višečasovne potrage 17-godišnjak pronađen u Varošu kod Kalinovika

10.07.2023. 10:32
  • Podijeli:
potraga Dragan Ljubicic foto MUP RS-1665474829391.webp Foto: MUP RS

Sedamnaestogodišnjak iz Trnova, kojem se izgubio trag dok je čuvao stoku na rejonu prevoja Rogoj, pronađen je živ i zdrav u mjestu Varoš kod Kalinovika.

Kako navode u PU Istočno Sarajevo nestanak mladića policiji je prijavljen u nedjelju oko 14.25 časova.

"Policiji je prijavljeno da je na rejonu prevoja Rogoj, opština Trnovo nestalo sedamnaestogodišnje lice dok je čuvalo stoku", navode u PU Istočno Sarajevo.

Dodaju da su se u potragu uključili PU Istočno Sarajevo, Uprava za policijsku podršku MUP-a RS, spasioci službe "Wolf" iz Foče, Gorska služba spasavanja Foča i pripadnici Civilne zaštite RS.

"Nakon višečasovne potraga, isti dan oko 20.20 časova maloljetnik je pronađen u mjestu Varoš u opštini Kalinovik. Na sebi nije imao povreda i vraćen je roditeljima. PU Istočno Sarajevo zahvaljuje se svim svim građaima, kao i svim subjektima koji su učestvovali u pronalasku nestalog lica", navode u policiji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()