Još uvijek traje potraga za nestalim Midhatom Dedovićem

GSS-ovci su zalijepili plakate sa fotografijom i opisom nestale osobe

03.12.2023. 09:29
  • Podijeli:
Midhat Dedović_foto_FB Cropped-6568b3b5f3b6a.webp Foto: Facebook/Gorska Služba Spašavanja Novi Grad Sarajevo

Pripadnici GSS-a Novi Grad Sarajevo, ali i građani nastavili su potragu za nestalim Sarajlijom Midhatom Dedovićem.

Danas je pretražen širi lokalitet Rajlovca, kao i napušteni objekti.

GSS-ovci su zalijepili plakate sa fotografijom i opisom nestale osobe.

Kompletnu potragu rade u koordinaciji sa Službom civilne zaštite Općine Novi Grad Sarajevo, Policijskom upravom Novi Grad Sarajevo, Odjelom za krivične prijave PU Novi Grad Sarajevo, Policijskom stanicom Reljevo kao i članovima porodice i prijateljima.

“U pripravnosti su i naše kolege iz Gorska Služba Spašavanja Kantona Sarajevo da nam pomognu u potrazi, ali zbog slabog protoka informacija o nestaloj osobi za sad je samo stanje pripravnosti. Važan podatak je da je nestali posljednji put viđen u naselju Boljakov potok nedaleko od kružnog toka u izgradnji. Ovim putem apelujemo na sve one koji nešto znaju o nestaloj osobi i okolnostima nestanka da obavjeste policiju ili na naš dežurni broj +38762112700”, navode.

Naglašavaju da je svaka relevantna informacija važna u cilju pronalaska nestale osobe!

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()