Još samo 20 dana do početka: Vraća se praznična čarolija u Banjaluku

Pored toga, Banjaluka se uveliko priprema i za spektakularan za doček Nove godine.

11.11.2023. 21:43
  • Podijeli:
Zimzobal Banjaluka-654fe74c58f53.webp Foto: GRAD BANJALUKA

Park „Petar Kočić“ i ove zime biće omiljeno i nezaobilazno mjesto svih naših sugrađana, ali i mnogobrojnih turista, koji već tradicionalno u zimskim mjesecima rado posjećuju naš grad, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Praznična atmosfera i euforija, sjajna dešavanja, mnoštvo zanimljivih koncerata i bogata gastronomska ponuda, samo su neki od događaja koji će ove godine biti dio bogate „Banjalučke zime 2023/2024“, koja počinje već prvog dana decembra, dok je svečano otvaranje planirano 3. decembra.

Kao i prethodne godine, u saradnji sa Gradskom razvojnom agencijom, Park „Petar Kočić“ ponovo će biti nezaobilazan zimski market, a popularni „Zimzobal“ će i ove godine predstaviti izuzetno bogatu ponudu.

Spektakularan dolazak Djed Mraza, puštanje nekoliko stotina lampiona, zabava za najmlađe, ali i sve ostale sugrađane, samo je dio onoga što je pripremljeno za sve posjetioce.

Kako je u ime Grada naglasila Milada Šukalo, svi su se marljivo i vrijedno pripremali i ove godine za ovu manifestaciju.

"Baš kao i prethodna godina i ova je protekla u pripremama za novu „Banjalučku zimu“ i želja nam je podržati naše ugostitelje i proizvođače, kao i prodavce suvenira, koji će izlagati svoje proizvode upravo u srcu Banjaluke. Cilj nam je da i ove godine privučemo što veći broj turista, ali i da istovremeno pružimo podršku našoj privredi, te da kroz mnoštvo manifestacija i događaja koje organizujemo i dalje unapređujemo razvoja našeg grada",  kazala je Šukalo.

„Banjalučka zima“ će tako svim posjetiocima ponuditi veliki broj koncerata u večernjim terminima, zanimljive dnevne zabave, sadržaje i zabavu za djecu, muziku, ples i predstave.

"Očekujemo da ćemo sa svakom novom „Banjalučkom zimom“ i „Zimzobalom“ oboriti sve rekorde kada je riječ o posjeti turista našem gradu",  naglasila je Šukalo.

Pored toga, Banjaluka se uveliko priprema i za spektakularan za doček Nove godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()