Humani gest studenata iz Sarajeva

Imran Muharemović, Faruk Suljović i Tina Tadić uspješno su realizovali humanitarni triatlon od Sarajeva do Neuma, prešavši ukupnu udaljenost od 200 kilometara

12.06.2024. 17:32
  • Podijeli:
studenti_ustupljena fotografija-6669aa503d5f5.webp Foto: Ustupljena fotografija

Studenti Imran Muharemović, Faruk Suljović i Tina Tadić uspješno su realizovali humanitarni triatlon od Sarajeva do Neuma, prešavši ukupnu udaljenost od 200 kilometara.

Imran Muharemović je prvu etapu prešao biciklom od Sarajeva do Neuma (ukupna udaljenost od 123 kilometra).

Faruk Suljović je zatim istrčao drugu etapu od 70 kilometara od Mostara do Neuma.

Tina Tadić je za finale preplivala Neumski zaljev (ukupno 5 kilometara).

Zahvaljujemo se na podršci partnerima i prijateljima, među kojima su: Poljoprivredno - prehrambeni fakultet u Sarajevu, Asocijacija studenata poljoprivredno - prehrambenog fakulteta, Turistička zajednica grada Sarajeva (Visit SA), sportsko udruženje “Semper Paratus”, Udruženje za medicinske edukacije i djelovanja “Medu ba”, Seventyone studio, biciklistički klub “Rotacija Spin”,Udruženje za medicinske edukacije i djelovanja “Medu ba”,  trkački klub “Trčanje i to”, Amor Bečić, Faid Laličić, Faris Rizvic, Benjamin Dlakić i Marinko Glavinić.

Zahvaljujemo i svima onima koji su uplatama na žiro račune Udruženja Pomozi.ba i pozivima na broj 17021 podržali Pomozi.ba - Fond za liječenja.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()