Human gest: Musa šalje novac za ugrožene u Bihaću

Za unesrećene stanovnike Bihaća zvijezda Real Madrida uplaćuje 10.000 KM

17.05.2023. 16:39
  • Podijeli:
Džanan Musa_Real Madrid-1669153812237.webp Foto: Real Madrid

Poplave u Bihaću i okolini napravile su već ogromnu materijalnu štetu građanima Unsko-sanskog kantona, te će se posljedice prirodne katastrofe osjetiti još dugo.

Ipak, građani grada Bihaća u ovome svemu nisu sami. Osim pomoći koja je trenutno na terenu, svoje Bišćane nije zaboravila ni najveća košarkaška zvijezda Real Madrida i reprezentacije Bosne i Hercegovine, Džanan Musa.

Musa sa velikom strepnjom prati šta se dešava u njegovom rodnom gradu, te iako fizički nije u mogućnosti da dođe i pomogne, riješio je da nekako ipak želi pomoći.

Zbog toga je odlučio da za unesrećene stanovnike grada Bihaća uplati iznos od 10.000 KM.

Musa još jednom je pokazao svoju humanost i činjenicu da nikada nije zaboravio odakle dolazi, piše N1.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()