Ho Ho Ho / Djeda Mrazovi se spustili niz zgradu i obradovali mališane u Sarajevu

Bit će uručeno 100 poklona za najmlađe

27.12.2023. 10:55
  • Podijeli:

Prerušeni u Djeda Mraza, članovi Gorske službe spašavanja Novo Sarajevo danas su obradovali mališane vrtića Košuta u sarajevskoj općini Novo Sarajevo.

Naime, Djeda Mrazovi su se spustili s krovova obližnjih zgrada, te obradovali mališane, podijelivši im novogodišnje paketiće, a sve u organizaciji Općine Novo Sarajevo i GSS Novo Sarajevo.

Nisu samo djeca oduševljena, nego i roditelji, koji su velikim aplauzom dočekali Djeda mrazove kada su se spustili na zemlju.

Posebno je bila vidljiva sreća najmlađih tokom fotografiranja. Istovremeno i mnoga djeca iz susjedne škole su došla kako bi vidjela ovaj performans.

Kako su nam kazali, danas će ukupno biti predato oko 100 poklona.

Načelnik općine Novo Sarajevo Hasan Tanović je rekao da je ovo druga godina, ali prvi put na ovoj lokaciji, te naglasio da će se ova praksa nastaviti.

Inače, Djeda Mrazovi su poručili da ono što ih najviše motiviše jeste osmjeh najmlađih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()