Hajrudin digao kredit za kravu, a sinoć ostao bez nje

Kako kaže Hajrudin u subotu je isti mjedvjed i njega napao

23.08.2023. 10:02
  • Podijeli:
hajrudin_krava_medvjed_foto_YT Cropped-64e5ae75b4731.webp Foto: YouTube/Srednja Bosna Danas

U selu Vesela živi Hajrudin Krpić kojeg je zadesila nevolja. Ovog poštenog radnika koji je mjesecima razmišljao kako kupiti kravu zadesila je tuga. 

Nakon što je podigao kredit kako bi istu kupio, tokom sinoćnje noći medvjed je usmrtio istu.

Kako kaže Hajrudin u subotu je isti mjedvjed i njega napao. Šteta je preko 3.000 / 4.000 KM.  Ukoliko želite pomoći Hajrudinu možete ga kontaktirati na broj telefona 061 977 033.

Pogledajte više u reportaži Admira Pilića:

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()