Grad časti tortom od 20 metara!

Torta će biti isječena po završetku polufinalnih mečeva ATP turnira Srpska open

21.04.2023. 15:48
  • Podijeli:
Banjaluka foto A.Čavić-644294157c758.webp Foto: A.Čavić

Banjaluka se sprema za proslavu Dana grada koja će biti priređena sutra 22. aprila u Parku "Mladen Stojanović" gdje će, kako je najavljeno, simbolično biti isječena torta duga čak 20 metara!

Kako je saopštio Grad Banjaluka torta će biti postavljena kod fontane u parku, a svečano će je isjeći gradonačelnika sa gostima iz regiona po završetku polufinalnih mečeva ATP turnira "Srpska open" oko 19 časova.

"Uz najveću tortu, koju u saradnji Grada Banje Luke i „Kuhinjice“ pripremaju banjalučki kuhari, očekuje vas i zanimljiv zabavni program. Za dobru zabavu pobrinuće se banjalučki izvođači i to: Andrej Pucarević, Maja Tatić, Vanja Mišić, Sanja Zelić – Čolić, Maja Manojlović i Marija Šestić", najavljuju iz Grada Banjaluka.

Dodaju da će program obilježavanja Dana grada biti nastavljen i u narednoj sedmici.

U četvrtak 27. aprila, program obilježavanja započeće odavanjem počasti našim herojima, a planirano je polaganje vijenaca na četiri gradske lokacije.Centralno polaganje vijenaca na Spomen obilježje palim borcima Drugog svjetskog rata na Trgu palih boraca zakazano je za 12.00 časova.

Takođe, predstavnici Grada Banje Luke će u 9.00 časova položiti vijence i odati počast žrtvama Veleizdajničkog procesa na groblju Sveti Pantelija, u 10.00 časova planirano je polaganje na Spomenik palim Krajišnicima, dok će u 11.00 časova biti položeni vijenci i na Spomenik 12 beba u centru grada.

U čast Dana našeg grada osim tradicionalnog svečanog prijema za delegacije, 27. aprila sa početkom u 18.00 časova u Sportskoj dvorani „Borik“ biće održana svečana akademija,  dok će na šetalištu kod Gradske uprave od 20.00 časova biti održan koncert Borisa Režaka i grupe „One tri“. Koncert je poklon Grada Banje Luke svim sugrađanima, ali i gostima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()