EMMAUS poslao prvu tranšu pomoći partnerskoj organizaciji iz Turske

Pozivom na broj 090 291 093 doniraju se 2 KM

07.02.2023. 15:32
  • Podijeli:
turska zemljotres reuters-63e0f4cf16664.webp Foto: Reuters

Humanitarna organizacija Međunarodni forum solidarnosti EMMAUS (MFS-EMMAUS) je u toku jutarnjih sati samostalno i zahvaljujući pojedinačnim uplatama stanovništva i firmi od jučerašnjeg objavljivanja apela poslao prvu tranšu novčane pomoći partnerskoj organizaciji IHH iz Turske koja direktno djeluje na terenu u svim kritičnim mjestima pogođenim zemljotresom.

"Akciju prikupljanja humanitarne pomoći vodimo do okončanja alarmantne situacije kako bi u što boljoj mjeri pomogli nastradalom narodu",  objavio je MFS-EMMAUS.

Pozivom na broj 090 291 093 doniraju se 2 KM. Pomoći se također može i uplatom na sljedeće račune:

Uni Credit Banka 3383002250449586

Devizni račun:

SWIFT: UNCRBA22

IBAN: BA39 3389104805723482

Svrha uplate: Pomoć narodu Turske i Sirije

"Pokažimo još jednom da smo spremni pomoći svim ljudima u nevolji. Molimo Vas dragi naši pratioci da dijelite ovaj apel, tako indirektno pomažete u ovoj akciji. Dobro se boljim vraća!", objavio je MFS-EMMAUS.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()