Elvir Laković Laka o nepismenima: Kako to da vidiš slova i ne pitaš šta je to

"Drago mi je što cijene skaču, volio bih da skaču još više. Kako si glasao, tako si i dobio. Tako bi volio da ulje bude 106 KM", rekao je Laka

16.11.2022. 21:40
  • Podijeli:
Elvir_lakovic_Laka_foto_Petar Glebov_PIXSELL-1668598023674.webp Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Bh. pjevač Elvir Laković, poznatiji kao Laka gostovao je u jednoj emisiji gdje je govorio o poskupljenjima, ali i o nepismenim osobama.

Između ostalog, izjavio je da bi volio koncert održati pred nepismenim ljudima.

"Drago mi je što cijene skaču, volio bih da skaču još više. Kako si glasao, tako si i dobio. Tako bi volio da ulje bude 106 KM", rekao je Laka.

"Za koga je glasao taj 'jadan' narod. I te manje sredine, ti koji su nepismeni je l'? Volio bih da održimo koncert za nepismene, po zadnjem popisu bilo ih je 200.000 ljudi. Mislim da je genijalno biti u 21. vijeku nepismen. Zamisli, vidiš slova i ne pitaš šta je to. Ti ljudi su genijalni. Da se nisi cijeli život zapitao kad vidiš slovo. Svaka im čast", rekao je Laković.

Pogledajte video: 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()