Da bude sa srećom: Odobrena sredstva za vantjelesnu oplodnju

Iz budžeta opštine Novi Grad od 2018. godine odobrena su sredstva za 12 korisnika u ukupnom iznosu od 60.000 KM.

24.10.2023. 09:17
  • Podijeli:
vantjelesna-una.jpg

Za proceduru vantjelesne oplodnje iz budžeta opštine Novi Grad odobrena su sredstva za tri korisnika u ukupnom iznosu od 15.000 KM.

U opštinskom Odsjeku za društvene djelatnosti  je rečeno da su na javni poziv prijavila četiri korisnika od kojih jedan nije ispunjavao uslove.

Pravo na dodjelu sredstava mogu ostvariti supružnici, odnosno vanbračni partneri koji u vezi sa planiranjem porodice nemaju pravo na proceduru vantjelesne oplodnje na teret obaveznog zdravstvenog osiguranja.

Iz budžeta opštine Novi Grad od 2018. godine odobrena su sredstva za 12 korisnika u ukupnom iznosu od 60.000 KM. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()