Addiko paketići za osmijeh mališana

Paketići u zdravstvenim ustanovama i udruženjima manjih gradova i opština Republike Srpske

03.01.2024. 09:20
  • Podijeli:
paketići_adikko_una-65951b8dbc37d.webp Foto: Una

Novogodišnje praznike i ove godine zaposleni Addiko banke Banja Luka obilježili su humanošću, te su malim znakom pažnje i donacijom paketića izmamili osmijeh na licu mališana koji novogodišnje praznike, sticajem okolnosti, ne dočekuju u toplom domu i u društvu najmilijih, kao i članovima udruženja djece sa posebnim potrebama u manjim gradovima i opštinama Republike Srpske.

„U Addiko banci Banja Luka svake godine organizujemo brojne humanitarne aktivnosti. Najviše nas raduje kada se u vrijeme praznika organizujemo da izmamimo osmijeh na licu najmlađih. Ovoga puta smo našom tradicionalnom humanitarnom aktivnošću „Jedan paketić za jedan osmijeh“ iznenadili mališane u zdravstvenim ustanovama i udruženjima širom Republike Srpske, prioritetno u manjim gradovima i opštinama“, izjavila je Dijana Latinović, menadžer korporativnih komunikacija u Addiko banci Banja Luka.

Društvena odgovornost, dodala je Latinović, značajan je faktor poslovanja Addiko banke Banja Luka, ali i djelovanja svakog člana Addiko tima.

„Ovom akcijom želimo pokazati da zajedno uvijek možemo više za one kojima je to potrebno i želimo da ostavimo trag, ali i primjer za još intenzivnije društveno-odgovorno djelovanje svih članova društvene zajednice u budućnosti“, zaključila je Latinović.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()