Žestoka makljaža Manijaka i Hordi zla na Dolac Malti, jedna osoba povrijeđena

Navijački sukob

06.02.2024. 22:09
  • Podijeli:
tuca navijaci klix ba-65c2a004b4d1e.webp Foto: Klix.ba

U večerašnjoj masovnoj tučnjavi na Dolac Malti u kojoj je jedna osoba zadobila povrede oštrim predmetom učestvovali su pripadnici navijačkih skupina iz Sarajeva Manijaci i Horde zla, nezvanično je potvrđeno za Klix.ba.

Kako saznajemo, tučnjava je bila ranije "dogovorena", no čini se da su stvari veoma brzo izmakle kontroli s obzirom da je došlo do upotrebe hladnog oružja.

Kako nezvanično saznajemo, povrijeđen je pripadnik Hordi zla i on je prebačen na KCUS gdje mu se ukazuje ljekarska pomoć.

Policija je još uvijek na terenu, a poprište tučnjave je ograđeno žutom policijskom trakom.

U masovnoj tučnjavi koja se večeras oko 20:30 sati desila u sarajevskom naselju Dolac Malta jedna osoba je zadobila povrede oštrim predmetom.

Kako nam je rečeno iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, tučnjva se desila na raskrsnici u blizini zgrade bivšeg "Jugokomerca".

"Policijska uprava Novo Sarajevo zaprimila je poziv da je oko 20.40 sati, u ulici Bulevar Meše Selimovića, došlo do tuče između više osoba. Jedan muškarac je zadobio povrede oštrim predmetom i trenutno je na KCUS na utvrđivanju stepena povreda. Policijski službenici su na terenu", kazala nam je glasnogovornica MUP-a KS Mersiha Novalić.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()