Žena i dvoje djece pronađeni mrtvi u stanu muškarca koji se sinoć ubio u Tuzli

eživotno tijelo muške osobe pronađeno je sinoć u tuzlanskom naselju Stupine

20.05.2024. 13:55
  • Podijeli:
Tuzla_mozda_samoubistvo_foto_Avaz-664a54c2bd484.webp Foto: Avaz

Muškarac iz Tuzle sinoć je počinio samoubistvo skokom sa zgrade u naselju Stupine, a u njegovom stanu danas su pronađenene tri mrtve osobe. Prema informacijama koje su nezvanično potvrđene za Klix.ba, riječ je o ženskoj osobi i dvoje djece.

Beživotno tijelo muške osobe pronađeno je sinoć u tuzlanskom naselju Stupine. Kako je utvrđeno, on je počinio samoubistvo skokom sa zgrade, a tijelo je uočeno na platou zgrade u ulici Mehmedalije Maka Dizdara.

Međutim, ulaskom u stan u kojem je muškarac živio danas su uočena tri beživotna tijela. Kako je nezvanično potvrđeno za Klix.ba, riječ je o ženskoj osobi i dvoje djece.

Pretpostavke su da je riječ o supruzi muškarca koji je izvršio suicid i dvoje djece, a sve dodatne informacije će biti poznate naknadno.

Kako saznaje Klix.ba, uviđajni tim Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova TK je upućen na mjesto pronalaska tijela, osiguranje stana je u toku, a sve dalje radnje će se odvijati pod nadzorom kantonalnog tužioca.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()