Zakon se poštovati mora: Šetao psa bez korpe, pa kažnjen

Banjalučka policija juče je uručila prekršajni nalog licu čiji su inicijali G.P,

11.03.2024. 12:36
  • Podijeli:
Staford_psi_lavež_Foto Pixabay-63ef80f4d5f3c.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

 Lice iz Banjaluke prekršajno je kažnjeno jer je na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića vodilo psa rase staford bez zaštitne korpe.

Banjalučka policija juče je uručila prekršajni nalog licu čiji su inicijali G.P, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

U Kotor Varošu juče je uhapšeno lice S.S. nakon što je u pijanom stanju bukom i galamom narušavalo javni red i mir ispred jednog ugostiteljskog objekta. Kod ovog lica utvrđeno je da je imalo 2,82 promila.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()