Vatrogasci se bore sa požarima na Romaniji, sumnja se da su podmetnuti

Naime, kako se navodi, sumnja se da je većina požara podmetnuta

08.04.2024. 11:09
  • Podijeli:
požar vatrogasac pixabay-661113b22d7a0.webp Foto: Pixabay

Od početka godine evidentirano je 120 požara na području općine Sokolac, a drastičan je porast zabilježen od 1. aprila.

Pripadnici Vatrogasnog odjeljenja Sokolac i Šumskog gazdinstva "Romanija" tokom ovog mjeseca su u jednom danu ugasili čak 11 požara od kojih je postojala opasnost da zahvate porodične kuće i pomoćne objekte.

Naime, kako se navodi, sumnja se da je većina požara podmetnuta.

U toku nedjelje, prema pisanju portala "Sokolac-srce Romanije", požari su danas bili aktivni na lokalitetima Džindići, Pliješ, Maluš, Ivan Polje, Bukovik, Kruševci i Kadića brdo.

Borba vatrogasaca sa vatrnom stihijom i dalje traje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()