Uznemirujući snimak iz Tuzle: Vozio 155 kmh, prošao kroz crveno i skrivio tešku saobraćajnu nesreću

Nesreća se dogodila oko 01.10 sati u Ulici 18. hrvatske brigade, a u udesu je povrijeđeno čak šest osoba

26.09.2023. 21:40
  • Podijeli:
Tuzla_udes_divljanje_foto_TW Cropped-6512f5230b8c9.webp Foto: Crna Hronika

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u Tuzli 20. septembra ove godine, iza ponoći.

Nesreća se dogodila oko 01.10 sati u Ulici 18. hrvatske brigade, a u udesu je povrijeđeno čak šest osoba.

"Povrijeđeno je ukupno sedam lica, od čega je pet lica zadobilo teške tjelesne povrede konstatovane od strane ljekara UKC-a Tuzla, gdje su zadržani na daljem liječenju. Uviđaj su uz prisustvo i pod nadzorom kantonalnog tužioca izvršili policijski službenici OKP PU Tuzla. Uviđaju je također prisustvovao sudski vještak za saobraćajne nezgode", saopćeno je tada iz MUP-a TK.

Teško su povrijeđene osobe 2002 godište, 2003 godište, 1997. godište, 1996. godište, 1986. godište i 2001. godište. Povrijeđene osobe u ovoj nesreći pretrpjeli su teške povrede glave, grudnog koša, kičme, a tuzlanski ljekari obavili su niz složenih operativnih zahvata.

Portal Crna-hronika objavio je uznemirujuću snimku zastrašujuće vožnje koja je prethodila ovoj nesreći, a snimljen je i trenutak udesa. Kako su objavili, za volanom je bio Smajl Mehmedović. Na snimku se vidi kako je divljao po tuzlanskim ulicama, prolazio kroz crvena svjetla, vozio više od 155 km/h... Sve vrijeme snimao je video i uživo ga prenosio preko društvene mreže Instagram.

Vidi se i trenutak groznog sudara i loma. Automobili su stali, nastao je krš, ljudi su jedva živi ostali, ali iz zvučnika i dalje trešti narodna muzika. Čisti užas.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()