Uhapšeni osumnjičeni za zvjerstvo koje je uznemirilo BiH: Iz puške ubili vlasničkog psa

Kako se doznaje, obojica su osumnjičeno da su izvršili krivična djela "Izazivanje opšte opasnosti" i "Mučenje i ubijanje životinja"

29.12.2023. 13:50
  • Podijeli:
zlatni_retriver_pas_ker_foto_Pixabay-1667481663990.webp Foto: Pixabay

Uhapšene su dvije osobe koje su osumnjičene da su ubile psa u Tesliću, potvrđeno je u policiji.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić su jučer, 28. decembra 2023. godine, Okružnom javnom tužilaštvu Doboj podnijeli Izvještaj protiv lica inicijala A.M. i E.M. oba sa područja opštine Teslić.

Kako se doznaje, obojica su osumnjičeno da su izvršili krivična djela "Izazivanje opšte opasnosti" i  "Mučenje i ubijanje životinja".

Za navedena lica postoji osnov sumnje da su 24. decembra 2023. godine na području opštine Teslić izazvali opasnost po život i zdravlje više lica:

"Na način da su pucali iz vatrenog oružja u pravcu gdje su boravila lica i tom prilikom usmrtili psa vlasništvo oštećenog lica sa područja opštine Teslić", dodaju iz policije.

Podsjetimo, ranije je objavljeno da teslićka policija istražuje ubistvo psa, rase Pulin, koje se dogodilo u selu u okolini Teslića. Lokalni mediji su pisali da su prema psu ispalili dva hica. Prvi hitac, koji je ispaljen iz daljine, je ranio životinju, Jedan od, navodno, "lovaca" je nakon toga prišao psu i ubio ga drugim hicem.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()