Uhapšena petorka koja je pretukla policajca u Bratuncu

Nasilnici pronađeni u selu Obadi

16.10.2022. 13:29
  • Podijeli:
hapšenje pixabay-1664465598167.webp Foto: Pixabay

Policijski službenik M. J. prijavio je da ga je na putu u mjestu Bjelovac kod Bratunca presrelo više osoba naoružanih palicama.

Prema navodima iz prijave napad se dogodio u trenutku kada je policajac bio van dužnosti.

"Na ulici su ga presrela dva automobila iz kojih je izašlo 10 osoba koje su ga fizički napale i udarale palicama", saopćeno je iz Pu Zvornik.

Zbog napada na M.J. su uhapšena petorica osumnjičenih. Uhapšeni su locirani u selu Obadi kod Srebrenice.

"Uhapšene su osobe inicijala D.I, B.C, M.S. i N.S. iz Srebrenice i S.J. iz Bratunca, zbog sumnje da su počinili krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i tjelesna povreda na štetu policijskog službenika M.J.", saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()