Uhapšen BiH državljanin: Sa grupom mladića pljačkali i tukli ljude po stanovima u Italiji

Hadžović je već poznat rimskoj policiji, odnosno u toku je istraga protiv njega od ranije.

16.06.2024. 12:16
  • Podijeli:
karabinjeri, italija, italijanska policija, altavila milicija, 11 feb 2024 - profimedia-65f02fbd3245d.webp Foto: Profimedia

Grupa muškaraca provalila je u četvrtak uveče u dva stana u rimskom naselju u Italiji. Uhapšena je jedna osoba, državljanin BiH Satomi Hadžović (28).

Muškarci su tokom pljačke jednog od dva stana, u kojem je u tom trenutku bilo ljudi, prvo pretukli bračni par, a zatim ih i opljačkali, uzevši im par minđuša, prenosi Kliks.

Komšije su pljačku prijavili policiji nakon što su čuli jeziv vrisak iz stana. Prvobitno su mislili da je riječ o porodičnom nasilju, a zatim su vidjeli pljačkaše kako bježe iz zgrade, svi na različitu stranu. Pljačkaši su tom prilikom povrijedili muškarca, ostavši mu podlive, dok su njegovu suprugu teško povrijedili. U bolnici je i situacija neizvjesna.


Hadžović, koji je rođen u Rimu, pronađen je brzo uz pomoć registarskih oznaka automobila, koji je vozio, a kojeg su komšije uspjele da primijete. Krenuo je u pljačku drugog stana, koji je bio prazan. u trenutku kada ga je policija pronašla, dok su ostali uspjeli pobjeći.

Hadžović je već poznat rimskoj policiji, odnosno u toku je istraga protiv njega od ranije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()