U Sarajevu tokom noći gorjela auta

Nema informacija o uzroku požara

17.09.2022. 11:21
  • Podijeli:
automobil-gorio-1.jpg

U Sarajevu su tokom noći u petak gorjela dva automobila. Sve se desilo u razmaku od pet minuta u različitim dijelovima grada.

Kako je saopćeno iz Odjela za odnose s javnošću MUP-a Kantona Sarajevo, policija je o prvom požaru obaviještena u petak, 16. septembra, oko 3.40 sati.

“U ulici Ruđera Boškovića, općina Novo Sarajevo, došlo je do požara na parkiranom putničkom motornom vozilu "golf 7", registarskih oznaka E45-K-374, vlasništvo osobe inicijala L.H., koje koristi E.J.”,  saopćeno je iz MUP-a KS.

Požar je ugasio korisnik ovog automobila. Povrijeđenih nije bilo. Izvršen je uviđaj u prisustvu vještaka. Nije saopćeno da li je automobil namjerno zapaljen.

O drugom požaru policija je obaviještena pet minuta kasnije, oko 3.45 sati. Gorio je "audi A4", registarskih oznaka T60-E-461, u ulici Aleja Bosne Srebrene, u općini Novi Grad. Automobil je vlasništvo osobe incijala B.P., a koristi ga E.P.

Iz policije je saopćeno da su požar ugasili vatrogasci oko 4.30. Ni ovdje, srećom, nije bilo povrijeđenih.

Izvršen je uviđaj i za sada nisu saopćeni uzroci požara.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()