Turčin uhapšen sa 252 kilograma marihuane!

Policija je prilikom kontrole kamiona turskih registarskih oznaka u tovarnom dijelu pronašla osam kutija marihuane

21.04.2023. 13:31
  • Podijeli:
Marihuana Pirot foto MUP Srbije-644273e2e8cad.webp Foto: MUP Srbija

Pripadnici MUP-a Srbije, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Upravom carina, Upravom granične policije i PU Pirot, na Graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje, zaplenili su 252 kilograma biljne materije nalik na marihuanu i uhapsili turskog državljanina A. K. (1984).

On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navedeno je u saopštenju MUP-a.

Policija je prilikom kontrole kamiona turskih registarskih oznaka kojim je upravljao osumnjičeni, u tovarnom dijelu, pronašla osam kutija u kojima se nalazila ova biljna materija nalik na marihuanu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()