Treća žrtva stravične nesreće u Lišnji

U beogradskoj bolnici preminula djevojčica iz Prnjavora

09.09.2022. 12:50
  • Podijeli:
sudar izgorio automobil foto prnjavorinfo.jpg Foto: Foto: Prnjavorinfo

Danijela Dević (5) iz Prnjavora, koja je teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Lišnji, preminula je danas u bolnici u Beogradu, piše Prnjavorinfo.

To je treća žrtva stravične nesreće nesreće koja se dogodila 26. avgusta kada je došlo do sudara "Golfa 4" i "Renaulta 19", koji se potom zapalio. U požaru su stradali majka i dijete, dok su drugo dijete i otac teško povrijeđeni i prebačeni u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske.

Zbog težine povreda djevojčica je transportovana u Beograd na dalje liječenje. Zadobila je opekotine po čitavom tijelu, kao i prelome kostiju. Nažalost nakon 15-dnevne borbe Danijela je podlegla.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()