Tragičan kraj potrage: Pronađeno tijelo Mike Milješić

Tijelo nestale Mike Milješić pronađeno u selu Blatna kod Novog Grada

01.12.2022. 13:49
  • Podijeli:
Mika Miljesic foto PU Prijedor-1669798211557.webp Foto: PU Prijedor

Potraga za Mikom Milješić (59) iz sela Matavazi tragično je okončana nakon što je policija u Blatni kod Novog Grada pronašla njeno tijelo.

U PU Prijedor navode da je tijelo pronađeno juče prilikom organizovane pretrage terena za nestalom ženom.

"U mjestu Blatna pronađeno je tijelo nestale osobe. O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru i na licu mjesta je izvršen uviđaj u prisustvu dežurnog ljekara. U Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske izvršena je obdukcija kojom je utvrđeno da se radi o prirodnoj smrti", rekla je portparol PU Prijedor Zvezdana Alendarević.
Podsjetimo, Milješićeva je nestala 22. novembra nakon što je iz kuće otišla u nepoznatom pravcu.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()