Teška tragedija: Traktorista stradao u šumi dok je izvlačio drva

U selu Varnice kod Gornjeg Milanovca oko devet sati ujutro došlo je do tragedije u kojoj je poginuo muškarac srednjih godina prilikom vožnje traktora u šumi

27.08.2023. 17:49
  • Podijeli:
traktor sudar foto citalac 034 portala-64ba62aa29868.webp Foto: citalac 034 portala

Nastradao je u šumi prilikom pripreme drva za ogrijev. izgubio je kontrolu nad traktorom i od zadobijenih povreda poginuo na licu mjesta. Rano jutros pogodila nas je jako tužna vijest, važio je za vrednog domaćina koji je živio od poljoprivrede – kažu mještani ovog sela za agenciju RINA.

U prethodnih pet godina dogodilo se ukupno 170 saobraćajnih nesreća sa poginulim licima u kojima su učestvovali traktori, kao i 1227 sa povrijeđenim licima.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()