Teška nesreća u Istri: U sudaru busa i auta 14 povrijeđenih, među njima 8 djece

Do nesreće je došlo oko 22 sata, kad se 32-godišnji vozač automobila kretao iz smjera Novigrada prema Taru

30.06.2024. 11:31
  • Podijeli:
knin, hrvatska policija - 1 jun 2024 - Hrvoje Jelavic PIXSELL-665c92b6e3193.webp Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U sudaru automobila pulskih tablica i poljskog autobusa povrijeđeno je 14 ljudi, a među njima je i osmoro djece iz Poljske, saopštila je istarska policija.

Do nesreće je došlo oko 22 sata, kad se 32-godišnji vozač automobila kretao iz smjera Novigrada prema Taru.

Nakon što je prošao krivinu, zbog neprilagođene brzine je izgubio nadzor nad autom i prešao u suprotnu traku te se zabio autobus kojim je upravljao 58-godišnji državljanin Poljske.

Usljed silovitog sudara, automobil je odbačen na travnatu površinu, dok je autobus sletio sa ceste i udario u metalnu zaštitnu ogradu, piše Parentium.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()