Stravičan epilog: Dankine roditelje odvezla Hitna pomoć, bageri prekopavaju deponiju u potrazi za tijelom

Cijeli region u šoku

04.04.2024. 11:19
  • Podijeli:
potraga danka rade prelić tanjug-660ade2a2d004.webp Foto: Rade Prelić Tanjug

Hitna pomoć stigla je ispred policijske stanice u kojoj su otac i majka ubijene Danke Ilić. Nekom je od njih pozlilo i ljekari su morali da reaguju i hitno su prebačeni u obližnji dom zdravlja.

Porodica male Danke stigla je odmah nakon objave šokantne informacije da je djevojčica ubijena u policiju. Najprije otac, a potom i majka sa Dankinim dedom, piše Blic.

Kako saznaje Blic u automobilu uhapšenih radnika "Vodovoda" pronađeni su tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen je identitet nestale Danke Ilić.

"Prema planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vrijeme, provjerom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo", kaže izvor.

Policija se nalazi na Starobanjskom putu i blokirala je prilaz deponiji na koju je, kako je otkrio MUP, bačeno tijelo male Danke. Kako javljaju mediji, bager kopa na tačno jednom mjestu, a cijeli prilaz deponiji je blokiran policijskim vozilima.

Pristigao je kamion Javnog komunalnog preduzeća, a za njim i ostala vozila iz istog preduzeća.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13,52 sati, odnosno svega sedam minuta nakon što je, prema prijavi majke, djevojčica nestala.

Više od sedam dana cijeli region je na nogama u potrazi za dvogodišnjom djevojčicom, koja je nestala iz dvorišta porodične kuće u Boru u Srbiji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()