Sletjeli s puta: Maloljetnici povrijeđeni tokom vožnje skutera

Iz MUP-a kažu da su uviđaj na mjestu događaja obavili zaposleni u policijskoj upravi Tomislavgrad.

08.04.2024. 17:40
  • Podijeli:
skuter_moped-63bbed048901c.webp Foto: Pixabay

Dva maloljetnika zadobila su lake tjelesne povrede nakon što su, vozeći neregistrovani skuter, sletjeli sa sa puta u Tomislavgradu.

Policijsku stanicu Tomislavgrad juče su u 14.20 časova zaposleni iz služba Hitne medicinske pomoći lokalnog Doma zdravlja obavijestili da su na odjel primili dvije osobe koje su zadobile povrede nakon slijetanja s puta i pada sa skutera.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona saopšteno je da su dolaskom u Dom zdravlja policajci zatekli osobe od 17 i 16 godina iz Tomislavgrad, te tom prilikom došli do saznanja da se dogodila saobraćajna nezgoda na lokalnom putu Letka-Vedašić, u kojoj je šesnaestogodišnjak upravljajući skuterom bez registarskih oznaka izgubio kontrolu i sletio s puta.

Tom prilikom su obojica zadobila lakše tjelesne povrede.

Iz MUP-a kažu da su uviđaj na mjestu događaja obavili zaposleni u policijskoj upravi Tomislavgrad.

Iz MUP-a skreću pažnju svim učesnicima u saobraćaju, kojih ima sve više u ovom dijelu godine, da poštuju saobraćajne propise, da brzinu prilagode uslovima stanja saobraćajnica, te izbjegavaju rizična preticanja.

Oni su posebnu pažnju skrenuli mopedistima i motociklistima da upravljaju motociklima i mopedima koji su registrovani, te da tokom vožnje obavezno koriste zaštitne kacige, pri čemu se misli na vozače i putnike, a sve s ciljem da se pokuša smanjiti broj saobraćajnih nezgoda, pogotovo nezgoda sa povrijeđenim osobama. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()