Sin ubijene Amre: Sutra je spuštam u zemlju, prekosutra joj rođendan

Hodžić je rekao i kako je poznavao policajca koji je ubio njegovu majku.

09.02.2024. 20:53
  • Podijeli:
damir hodžić-65c682bd2cdd2.webp Foto: FACE TV

Nedžad Kahrimanović i Damir Hodžić, brat i sin ubijene Amre Kahrimanović, večerašnji su gosti u "Centralnom dnevniku".

Hodžić je rekao i kako je poznavao policajca koji je ubio njegovu majku.


- Ja sam ga poznavo! Sjedio sam s njim, bio je naš stalni gost posljednjih pet mjeseci! On je inače hodao po svim lokalima po tom tržnom centru! Svi su znali da je on čudan čovjek, da širi negativnu energiju! Vidjelo se u njegovom pogledu da nije psihički stabilan! Više puta je bio suspendovan, bilo mu je oduzimano oružje - naveo je.

A zatim je naveo kako jenjegovoj majci u nedjelju bio rođendan.

- Rekla mi je: 'Dame, ja sam sutra prva smjena, a prekosutra druga, pa eto dođi!' Ja sam rekao: 'Mama, najvjerovatnije da ću doći prekosutra, sutra imam puno obaveza' i dogovorili smo se da u srijedu nazovem jedan restoran u Tuzli i da rezervišem sto za našu porodicu kako bismo proslavili njen rođendan koji je u nedjelju. Mi nju sutra moramo da spustimo u zemlju… Rođendan joj je prekosutra  istakao je .

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()