Sijali strah u Modriči: Objavljen snimak upada policije i hapšenje braće Hofman

Gosti restorana posmatrali dramatične scene

10.11.2023. 21:48
  • Podijeli:
hapsenje hofman screenshot 23-654e90f1025e7.webp Foto: Screenshot

Braća Miljan i Ljuban Hofman Vidović uhapšena su danas u jednom beogradskom restoranu.

Uprava kriminalističke policije Srbije upala je u restoran i privela četvoricu muškaraca, a MUP Srbije je objavio i snimak. Na njemu se vidi kako policija upada u restoran i baca na pod braću Hofman dok ostali gosti restorana posmatraju dramatične scene.

Uz braću Hofman u restoranu je bio i njihov advokat Goran Karadarević kojeg je policija također sprovela iz restorana u težnom centru "Galerija".

"Oni su dovedeni na informativni razgovor u svojstvu građana, sada čekam da me pozovu kao njihovog branioca ukoliko budu osumnjičeni", poručio je advokat kasnije.

Braća Hofman u centar pažnje bh. i srbijanske javnosti našla su se prethodnih dana nakon što je objavljeno nekoliko snimaka na kojima oni maltretiraju druge ljude.

Naviše pažnje je privukao onaj iz Modriče na kojem obilaze ugostiteljske objekte i prijete vlasnicima. Kasnije je objavljen i snimak Miljana Vidovića na kojem šamara jednog konobara jer se navodno neprimjereno obraćao njegovoj kćerci.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()