Sarajevo: Pronađen mrtav muškarac u Hrasnom

Kazali su kako još uvijek nisu identifikovali osobu koja je pronađena mrtva, no navode kako je riječ o muškarcu

30.09.2023. 21:38
  • Podijeli:
policija-ilustracija-armin-durgut-pixsell.jpg

U sarajevskom naselju Hrasno je danas pronađeno tijelo nepoznate osobe, a u toku je policijski uviđaj, piše Klix.ba.

Policiji je u popodnevnim satima prijavljeno da je beživotno tijelo na klupi u parku u ulici Antuna Branka Šimića, a kako je za Klix.ba potvrđeno iz MUP-a KS, najvjerovatnije se radi o prirodnoj smrti.

Pripadnici policijske stanice Novo Sarajevo još uvijek rade na uviđaju i rasvjetljavanju okolnosti tragedije, međutim prema prvim informacijama nije riječ o nasilnoj smrti.

Kazali su kako još uvijek nisu identifikovali osobu koja je pronađena mrtva, no navode kako je riječ o muškarcu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()