Saobraćajna nezgoda u Banjaluci: Motorista hitno pregledan u UKC RS

Izvršen uviđaj

13.04.2024. 20:46
  • Podijeli:
ukc-rs-foto-o.matavulj.jpg

 Motociklista čiji su inicijali M.M. povrijeđen je u saobraćanoj nezgodi koja se danas dogodila u Banjaluci i ukazana mu je ljekarska pomoć u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, rečeno je u banjalučkoj Policijskoj upravi.

Portparol Policijske uprave Banjaluka Milana Stojanović rekla je da se saobraćajna nezgoda dogodila u 17.45 časova u Vidovdanskoj ulici, a u udesu je učestvovalo i putničko vozilo "be-em-ve" kojim je upravljalo lice sa inicijalima D.G.

Stojanovićeva je dodala da su pripadnici Policijske uprave Banjaluka izvršili uviđaj. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()