Sahranjeni Amila i sin, svi u nevjerici i suzama: "Kada nas pronađete nazovite mog babu Asima"

Muk i tišina u Busovači, o Amili su svi imali riječi hvale, skromna žena sa svoje 34 godine živjela je u Sarajevu sa suprugom i svojim Salihom.

16.04.2024. 21:20
  • Podijeli:
dženaza amila i sin-661ec4f0e2613.webp Foto: BUGOJNO DANAS

U Vukeljićima kod Busovače danas je klanjana dženaza Amili Šehović, majki koja je sa svojim sinom Salihom pronađena u vodi u Sarajevu.

Dženaza je klanjana Amili, dok je njenom sinu Salihu dženaza klanjana u odsustvu, što je bila želja njegovog dajdže.

Muk i tišina u Busovači, o Amili su svi imali riječi hvale, skromna žena sa svoje 34 godine živjela je u Sarajevu sa suprugom i svojim Salihom.

- Prije nekoliko dana je došla babi i majki na Bajram, a samo nekoliko dana nakon toga dogodila se velika tragedija na koju niko nije posumnjao - kaže Amilin babo Asim kojeg su nazvali tužioci iz Sarajeva kazavši mu da je Amila u torbi ostavila ceduljicu na kojoj je pisalo, "kada nas pronađete nazovite mog babu Asima" i napisala je njegov broj, piše Bugojno danas.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()