Sadili marihuanu: Uhapšeni u akciji "Armagedon" sprovedeni u tužilaštvo

Saša Trnjanin i Miroslav Majstorac iz Gradiške uhapšeni u akciji "Armagedon" u kojoj je zaplijenjeno 62 kilograma marihuane

09.05.2023. 15:05
  • Podijeli:

Saša Trnjanin i Miroslav Majstorac iz Gradiške, uhapšeni u akciji "Armagedon" u kojoj je zaplijenjeno 62 kilograma marihuane i laboratorija za njen uzgoj, predati su nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci.

Trnjanin i Majstorac se terete za nedozvoljenu proizvodnju i promet drogom, kao i za krađu struje kojom su napajali laboratoriju za uzgoj "skanka", koja je otkrivena na Trnjanovom imanju u naselju Bok Jankovac u Gradišci.

"Osumnjičeni će u roku od 24 sata biti ispitani od strane predmetnom tužioca, koji će nakon toga donijeti odluku o eventualnom prijedlogu za pritvoru", navode u Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka.

Akciju "Armagednom" juče su sproveli policijski službenici PU Gradiška u saradnji sa Upravom za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS. U akciji je otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane, kao i 62 kilograma te droge, čija je vrijednost procijenjena na oko 250.000 KM.

Kako se sumnja marihuana je bila namijenjena za krijučmarenje u zemlje Evropske unije. Iz PU Gradiška je saopšteno da je u laboratoriji otkrivena 151 stabljika indijske konoplje, visine između 50 i 90 centimetara, kao i UV lampe, klima uređaji i sva prateća oprema koja se koristi za uzgoj.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()