Raskrinkani lopovi u Jajcu: Iz vikendice odnijeli plinsku bocu, električnu peć i - sjekiru

Oni se sumnjiče da su provalili u vikendicu koja se nalazi u Podmilačju kod Jajca, čiji je vlasnik I. J.

16.11.2023. 12:48
  • Podijeli:
kradja_pljacka_razbojnik-1669371769237.webp Foto: Pixabay

Pripadnici Policijske stanice Jajce rasvijetlili su krađu u vikednici koja se dogodila u proteklom periodu na području Jajca.

Istražitelji su identifikovali i lopove.

Kako je saopćeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona (MUP SBK), radi se o V. T. (36) iz Jajca i njegovom sugrađaninu M. B. (39).

Oni se sumnjiče da su provalili u vikendicu koja se nalazi u Podmilačju kod Jajca, čiji je vlasnik I. J.

Tom prilikom iz objekta su odnijeli plinsku bocu, električnu peć, sjekiru, kao i određene kućanske aparate.

"Operativnim radom na terenu policajci su došli do saznanja da su izvršioci krivičnog djela V. T., rođen 1987. godine i M. B., rođen 1984.godine, obojica iz Jajca", saopćeno je iz MUP-a SBK.

U saopćenju se dodaje da u saradnji sa nadležnim tužilaštvom protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()