Prnjavor: Muškarac stradao zbog pada dizalice tokom popravke kamiona

U jednoj vulkanizerskoj radnji u Prnjavoru, tokom popravke kamiona, došlo je do pada dizalice, pri čemu je smrtno stradao muškarac M.D. (52)

16.05.2024. 18:20
  • Podijeli:
hitna-pomoc-pixabay.jpg Foto: Pixabay

Okružno javno tužilaštvo Banja Luka izdalo je saopštenje povodom ovog tragičnog događaja.

U jednoj vulkanizerskoj radnji u Prnjavoru, tokom popravke kamiona, došlo je do pada dizalice, pri čemu je smrtno stradao muškarac M.D. (52).

Incident se dogodio oko 8:40 sati kada je dizalica pala, nanijevši teške povrede M.D. (1972) iz Donjih Galjipovaca.

Dio kamiona je nakon pada dizalice pao na 52-godišnjaka, a ljekari su na licu mjesta mogli samo da konstatuju smrt. Naložene su sve potrebne istražne radnje, uključujući i obdukciju.

Okružno javno tužilaštvo Banja Luka oglasilo se povodom ovog događaja.

“Uviđaj na licu mjesta obavila je okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Hana Vranješević, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Prnjavor. Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja, tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere, a biće naložena i obdukcija tijela preminulog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS – naveli su iz banjalučkog tužilaštva.”

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()