Privedeni nakon što su pijani napravili haos u Policijskoj stanici!

Prnjavorčani A.G. i J.P. upali u policijsku stanicu vrijeđali, psovali i napali jednog policajca

10.04.2023. 11:53
  • Podijeli:
policija mup rs foto Drazan Pozderovic-1667553196035.webp Foto: Dražan Pozderović

Policija je uhapsila A.G. i J. P. iz tog grada uhapšeni su pijani pravili haos u Policijskoj stanici u Prnjavoru u kojoj je A.G. fizički nasrnuo na jednog policajca.

U PU Banjaluka navode da se sve odigralo u subotu oko 5.30 časova ujutro. Pojašnjavaju da su se A.G. i J.P. "Volskwagenom" dovezli do zaustavne rapme PS Prnjavor, a potom su izašla iz vozila i ušli u stanicu i tražili informacije o trećoj osobi.

"Potom su napustili krug PS Prnjavor i krenuli prema vozilu. Ubrzo zatim, A.G. se vratio u stanicu, narušavajući javni red i mir vikom i galamom. Vrijeđao je policijske službenike, oglušujući se na zakonito izdata naređenja, a potom je i fizički napao jednog policajca. Takođe, J.P. se vratio u stanicu i narušio je javni red i mir vikom i glamom, te se oglušilo o zakonito izdato naređenje policijskih službenika", saopšteno je iz PU Banjaluka.

Dodaju da je A.G. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a J.P. zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru.

"Lica su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola kojom prilikom je kod lica A.G. utvrđeno prisustvo od 1,47 g/kg, a kod lica J.P. 1,63 g/kg alkohola u organizmu.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i dežurni sudija Osnovnog suda u Prnjavoru", navode u PU Banjaluka.

Motiv i okolnosti napada u policiji nisu željeli da otkrivaju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()