Prijavljen policiji: Muškarcu dali 159 ovaca na čuvanje, on ih sad ne želi vratiti

“Navedena prijava je evidentirana, a daljnji rad na dokumentovanju nastavljaju istražitelji Policijske stanice Žepče”, naveli su iz policije

22.05.2024. 23:00
  • Podijeli:
ovce pixabay-65f041e92917a.webp Foto: Pixabay

Jučer je policiji u Žepču stigla nesvakidašnja prijava krivičnog djela utaje.

Naime, muškarca H.Z. iz Željeznog Polja je prijavila Z.E. iz Žepča.

Kako je navedeno u prijavi, Z.E. je dala 159 ovaca na čuvanje H.Z..

Navodno mu je ovce na čuvanje dala prije tri godine.

“Navedena prijava je evidentirana, a daljnji rad na dokumentovanju nastavljaju istražitelji Policijske stanice Žepče”, naveli su iz policije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()