Poznato u kakvom stanju su povrijeđene osobe nakon monstruoznog zločina u Gradačcu

Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu

11.08.2023. 16:27
  • Podijeli:
PXL_110823_102191847-64d62a94baa1e.webp Foto: Pixsell/PIXSELL

Nakon današnjih ubistava u Gradačcu koje je počinio Nermin Sulejmanović, poznato je stanje povrijeđenih. Podsjećamo, tri osobe su ubijene, a tri ranjene.

Pacijent inicijala N.P sa povredama donjih ekstremiteta zbrinut je na Klinici za traumatologiju i ortopediju.

Jedna osoba L.O. (1969) zadobila je prostrijelne rane trbuha i nalazi se u životnoj opasnosti. Mladić D.O. (2000) je dovezen na kliniku i pokušana je reanimacija, ali je preminuo, saopćeno je danas.

Sulejmanović je iz pištolja usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina. Ranio je jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu.

Policijske snage su na terenu. Uviđaj će obaviti dežurni tužilac u saradnji sa istražiteljima Sektora kriminalističke policije MUP-a TK i OKP PU Gradačac.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()