Poznato stanje ranjenog nastavnika u Lukavcu

Dječak koji nije navršio ni 14 godina ranio ga je kada je u Nedima Osmanovića ispalio nekoliko metaka iz pištolja kojeg je uzeo od djeda

15.06.2023. 08:12
  • Podijeli:
lukavac_skola-6489db2e6b850.webp Foto: UNA

Nastavanik Nedim Osmanović, sin Ismeta Osmanovića, ranjen je u jučerašnjoj pucnjavi koja se desila u Osnovnoj školi Lukavac Grad, u Tuzlanskom kantonu, a prema novim informacijama, on je i dalje na odjelu intenzivne njege na UKC Tuzla.

"On je jutros skinut s respiratora, samostalno diše. To je jedina novina u odnosu na jučer. Stanje je možda trenutno stabilno, ali on je na odjelu intenzivne njege sa vrlo teškim povredama. Samo možemo pričati o trenutnom stanju – rekla je za Avaz portparol UKC Tuzla Ersija Aščerić.

Podsjetimo, on je ranjen jučer u predjelu vrata od strane maloljetnog učenika inicijala G.M., a operacija je trajala nekoliko sati. 

Na sreću, preživio je.

Podsjetimo, on je ranjen juče u predjelu vrata od strane maloljetnog učenika inicijala G. M., a operacija je trajala nekoliko sati. Na sreću, preživio je.

Dječak koji nije navršio ni 14 godina ranio ga je kada je u Nedima Osmanovića ispalio nekoliko metaka iz pištolja kojeg je uzeo od djeda.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()