Posao za policiju: Osumnjičen za zlupotrebu 454.401 marke

Navedeno lice je, kako se navodi, propustilo da preduzme mjere koje je bilo dužno da učini zastupajući imovinske interese društva.

06.03.2024. 15:38
  • Podijeli:
policija-ilustracija-foto-mup-rs.jpg

Pripadnici Policijske uprave Banjaluke podnijeli su danas banjalučkom Okružnom javnom tužilaštvu izvještaj protiv lica iz ovog grada čiji su inicijali B.P. zbog sumnje da je kao odgovorno lice društva u ovom gradu pričinilo materijalnu štetu tom društvu od 454.401 KM.

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da je navedeno lice osumnjičeno da je rivična djela zloupotreba položaja odgovornog lica i zloupotreba povjerenja počinilo tokom 2020. godine.

Navedeno lice je, kako se navodi, propustilo da preduzme mjere koje je bilo dužno da učini zastupajući imovinske interese društva. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()