Policajci spasli ženu u Doboju: Očajna skočila u rijeku

Pripadnici policije su dolaskom na lice mjesta uočili da žena skače u rijeku, nakon čega su ušli u rijeku i izvadili je iz vode

20.12.2023. 11:31
  • Podijeli:
policija-policijska-uprava-nesreca-nezgoda.jpg

Službenici Policijske stanice Doboj dva spasili su ženu koja je skočila u rijeku Spreču sa željezničkog mosta u naselju Stanić Rijeka, saopšteno je iz dobojske policije.

Ženu je zbrinula Služba hitne pomoći Doma zdravlja Doboj nakon čega je prevezena u dobojsku bolnicu, gdje je zadržana radi daljeg liječenja.

Policijskoj stanici Doboj dva juče oko 15.10 časova prijavljeno je da se na željezničkom mostu u mjestu Stanić Rijeka nalazi jedno lice koje ima namjeru da skoči u rijeku Spreču.

Pripadnici policije su dolaskom na lice mjesta uočili da žena skače u rijeku, nakon čega su ušli u rijeku i izvadili je iz vode. 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()