Pijani se tukli u kafani, radio i suzavac

Tri osobe povrijeđene

14.03.2024. 13:27
  • Podijeli:
policija republike srpske mup republike srpske-6537969e35335.webp Foto: MUP Republike Srpske

Tri osobe su povrijeđene u obračunu koji se odigrao u kafiću u banjalučkom naselju Lauš. U tuči je korišten i suzavac, a epilog svega je hapšenje četiri osobe.

Uhapšeni su N.P., Z.J., N.N. i Z.D., svi iz Banjaluke, zbog sumnje da su počinili krivično djelo tjelesna povreda. Prema nezvaničnim informacijama Z.J. i N.P. su se sukobili sa Z.D., a N.N. je pokušala da spriječi sukob. Tom prilikom je i sama zadobila udarac nakon čega je ”potegla” suzavac i pošpricala ga po akterima tuče.

U PU Banjaluka navode da se sve odigralo oko 22 časa.

”Policiji je prijavljeno da je u ugostiteljskom objektu došlo do fizičkog sukoba više osoba. Policijski službenici su izašli na lice mjesta gdje su zatekli četiri i utvrdili da su N.P., Z.J. i Z.D. zadobili tjelesne povrede i ukazana im je ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske”, navode u PU Banjaluka.

Dodaju da su svi akteri tuče bili pod dejstvom alkohola.

”Kod Z.J. je utvrđeno 1,70 g/kg, kod N.P. 2,61 g/kg, kod Z.D. 1,40 g/kg, a kod N.N. 1,12 g/kg alkohola u organizmu. Suzavac je pronađen kod N.N. i uz potvrdu je oduzet”, navode u policiji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()